Nesten 1000 deltakere totalt i Volleyuka i Bø

Volleyuka i Bø ble avsluttet søndag 29.mai i noe trist vær, men likevel god stemning. Det ble favorittseier på både dame og herresiden etter to velspilte finaler. Tyske Anne Schwinghammer og Kongsbergjenta Ida Næss Høvik møtte god motstand flere ganger i turneringen, men klarte til slutt å slå Sunniva Helland-Hansen som hadde teamet opp med unge Renate Bjerland i finalen. Treningspartner av Renate fra Kristiansand, Vilde Constanse Fosselie, splite seg også inn i semifinalen i Bø – godt hjulpet av landslagsspiller Vilde Solvoll som spilte sammen med henne i Bø. Dette er vel første gang vi ser spillere fra en veldig interessant generasjon unge spillere fra Kristiansand i en semifinale i NT. God jobbing på klubbnivå i Kristiansand begynner å bære frukter!

På herresiden tok Lars Retterholt og Anders Strømsvåg en solid seier etter å ha slått Henning Kjemperud Olsen og Jarle Fornes i finalen.

Vi gratulerer studentene i Bø med et meget solid gjennomført arrangement som samlet nesten 1000 volleyballspillere i alle aldre til volleyballskoler og turneringer!