Viktige Frister

Påmeldingsfrist for We Move NT Open i Skien som avholdes lørdag 27. og søndag 28. august  er i dag mandag 22.08.16 klokken 23:59

Påmeldingsfrist for NM som avholdes i Oslo fredag 2-4. september er mandag 29.august klokken 23:59. Innledende runder i NM starter tidligst fredag klokken 10:00. Det spilles dobbel eliminering i innledende runder som tar 8 lag til hovedrunde, og resten til B-sluttspill. Alle lag vil være sikret minimum 3 kamper med unntak av de som er forhåndskvalifisert til hovedrunde.

Påmeldingsfrist for NEVZA som spilles i Oslo fra 8.-10. september er 1.september klokken 23:59. Teknisk møte holdes onsdag kveld. Det spilles dobbel eliminering.

Helgens runde på Oddanesand i We Move Norgestour ble vunnet av rutinerte Kristine Wiig og Ingrid Tørlen. I finalen slo de Tarina Gilen og Ane Guro Hjortland under særdeles vanskelige vindforhold på lørdag kveld. Guttas finale ble vunnet av Jon Jørstad og Jørn Gamlemoen etter solid finalespill mot Markus Hansen og Alexander Sørum. Vi gratulerer alle sammen med resultatet.